AANKONDIGING NIEUWE ARTIESTEN!

AANKONDIGING NIEUWE ARTIESTEN!

// Posted 4 months ago

In een tijd waarin de vraag naar harder steeds meer toe neemt. Presenteren we je graag onze nieuwste aanwinsten: EZG (Hardstyle DJ/live-act) en Kevin D’Angello (Mainstage Techno).

EZG 2024

EZG

EZG maakt sinds begin dit jaar furore als DJ/live-act waarin hij Hardstyle met rauwe raps combineert. Dit mede door zijn succesvolle samenwerkingen met o.a. Deathly Guns, Goldband, Vieze Asbak, Warface, DRS en Killshot. Aan podiumervaring geen gebrek, zo verkoopt hij met zijn rap shows diverse poppodia uit en deed hij zijn intrede op de grote dancefestivals in 2022 door op tour te gaan met Warface, Major Conspiracy en The Purge waardoor hij o.a. op de mainstage van Defqon.1, Dominator en Decibel Outdoor stond.

Inmiddels verwerkt hij al zijn hardere stijlen hits met succes in zijn DJ/live-set (zie o.a. Zwarte Cross). Na ‘Dwars Door Het Dak’ met N-Vitral en Major Conspiracy (vorige week uitgekomen), volgt volgende week ‘Beuk D’r In’ met The Purge en staan er diverse nieuwe grote samenwerkingen klaar.

Kevin D’Angello

Kevin D’Angello scoorde afgelopen zomer met zijn debut track ‘Space Train’ een enorme hit. De track uitgekomen op Revealed Recordings is inmiddels in 3-verschillende talen uitgekomen en staat op meer dan 5 miljoen streams!

Kevin is een talentvolle Mainstage Techno DJ/producer met een kenmerkende stijl/set waarin hij de kloof probeert te overbruggen tussen hard-techno, trance en old-skool hardstyle met unieke edits/remixen. Onlangs bracht hij zijn tweede officiële track ‘Breathe In‘ uit, stond hij in het legendarische Bootshaus en komt er een berg nieuwe muziek aan.

Leave your number or email
[formidable id=1]
Make sure to add your country code for telephone numbers.
On business days we will call or email you back within 24 hours.
Or contact us
+31 (0)15 303 0945
info@dedicatedagency.com