Juicy M

Juicy M

// Posted 1 month ago

Juicy M geboren in Oekraïne, ontdekte al op jonge leeftijd haar passen voor muziek. Opgegroeid in een muzikaal gezin, werd ze blootgesteld aan een diverse reeks genres, wat haar interesse wekte voor de kunst van het mixen. Juicy M begon haar reis als DJ in de begin tijd van haar tienerjaren. Ze begon te experimenteren met verschillende stijlen en technieken, en beheerste al snel de kunst van het naadloos mixen van tracks.

Haar talent en energieke performance op het podium bleven niet onopgemerkt, want ze kreeg lokale erkenning voor haar talent.

Doorbraakmoment
Het keerpunt in Juicy M’s carrière kwam toen ze in 2013 een video van zichzelf uploadde terwijl ze live mixte op vier CDJ’s. De video ging viraal, trok miljoenen kijkers en trok de aandacht van de wereldwijde elektronische muziekgemeenschap. Deze baanbrekende prestatie zette haar apart als een kracht waarmee rekening moest worden gehouden in de door mannen gedomineerde wereld van het DJ’en.

Doorbraak video: ”Juicy M & 4 decks”

Opkomst naar Internationale Roem
Na haar virale succes steeg Juicy M snel naar internationale roem. Ze betoverde publiek op vooraanstaande festivals en clubs wereldwijd met haar energieke sets en innovatieve mixtechnieken, waaronder een dynamische mix van elektronische, house- en hiphop-genres. Haar eerste productie, een onofficiële remix van Major Lazer’s ‘Watchout For This’, werd gesteund door grote namen zoals Calvin Harris, Bob Sinclar en Diplo, en bereikte de vierde plaats op de wekelijkse hitlijst van de bekende Amerikaanse promotiepool DJ City. Als zelfstandige artiest richtte ze haar eigen platenlabel JUMMP Records op, lanceerde ze de radioshow ‘JuicyLand’ met honderdduizenden luisteraars per week en werd ze uitgezonden op FM in 11 landen.

Het duurde niet lang voordat de resultaten binnenstroomden toen ze twee jaar op rij werd verkozen tot ‘s werelds nummer één vrouwelijke DJ door de DJanes-poll van Top100DJ’s en tot de top 50 DJ’s behoorde. Juicy M werd de eerste vrouwelijke artiest die werd getekend bij het Nederlandse label Armada Music, opgericht door Armin van Buuren.

Online Bereik
Juicy M bleef grenzen verleggen als een vernieuwer in de wereld van het DJ’en. Haar invloed reikte verder dan de muziek zelf, aangezien ze een trendsetter werd op het gebied van mode en levensstijl, en een nieuwe generatie artiesten en fans inspireerde. Juicy M kreeg een verbazingwekkend aantal volgers over de hele wereld. Ze heeft nu meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en is sindsdien een online icoon geworden. Ze stond in Billboard’s ‘Next Big Sound’-lijst en werd erkend door gerenommeerde tijdschriften, blogs en evenementen zoals Tomorrowland, Ultra Music, Lollapalooza en het Medusa Festival.

Leave your number or email
[formidable id=1]
Make sure to add your country code for telephone numbers.
On business days we will call or email you back within 24 hours.
Or contact us
+31 (0)15 303 0945
info@dedicatedagency.com
en_USEnglish